Contabilitatea stocurilor de produse

Cuprins atestat:

Capitolul I - Prezentarea societatii comerciale
Capitolul al II-lea - Contabilitatea stocurilor de produse
Concluzii si propuneri

Extras din atestat:

Amplasata in inima podgoriei Panciu, Societatea Comerciala Veritas Panciu S.A, are ca obiect de activitate producerea, industrializarea sicomercializarea produselor agro- viticole, prestari servicii, activitati de import - export, iar din 1949 - anul infiintarii ei, nu s-a abatut nici o clipa de la coordonatele calitatii.S C Veritas Panciu SA este o unitate cu capital integral privat, fiind cea mai puternica din podgoria Panciu, podgorie renumita atat in tara cat si peste hotare. Se produc in principal struguri de vin, dar si struguri de masa. Din 1700 de hectare de podgorie, 1500 de hectare sunt cu struguri de vin.

Numele comercial, marca, emblema cat si etichetele societatii sunt inregistrate la Oficiul deInvestitii si Marci. Numele comercial sub care societatea isi desfasoara activitatea este Veritas Panciu, cuvinte ce au urmatoarea semnificatie:

- Veritas (adevar) inspirat din maxima vestitului poet Alceu care a trait in Grecia Antica cu VI veacuri inainte de Hristos - in vino veritas ("in vin gasesti adevarul"). Pe vremea acestuia, celor banuiti de fapte infame li se turnau vinuri tari in amfore mari de lut, spre a-i imbata si a scoate de la ei adevarul.

Pornind de la maxima poetului Alceu, managerii firmei au ales ca denumire comerciala pentru societate "Veritas Panciu" (adevarul despre Panciu), iar ca principal slogan "in vino veritas", a carui semnificatie este ca Veritas Panciu produce vinuri adevarate (veritabile, de calitate). Alte sloganuri folosite de societate ce deriva din acesta sunt "Adevar si istorie din 1949!", "Descoperiti gustul adevarului!".

- Panciu este denumirea Podgoriei si a orasului in care societatea isi are sediul. Totodata Panciu reprezinta si marca sub care sunt comercializate produsele societatii precum si denumirea de origine a acestora.

in ceea ce priveste emblema semnificatia ei este urmatoarea: cele 3 puncte din interiorul literei V reprezinta simbolul strugurelui ce reprezinta materia prima pentru producerea vinurilor comercializate in sortimente albe si rosii (culoarea galben si rosu) iar coroana reprezinta nobletea si calitatea vinurilor. La baza literei V este scrisa denumirea comerciala a societatii - Veritas Panciu.

S.C. VERITAS PANCIU S.A. are ca obiect de activitate producerea, industrializarea si comercializarea produselor agro-zootehnice, prestari de servicii si activitate de import-export, iar in peste cei 50 de ani de existenta nu s-a abatut nici o clipa de la coordonatele calitatii. Ea este o societate cu profil agricol, cultura dominanta fiind vita de vie la care se mai adauga si alte culturi agricole anuale.

Cand spui Veritas Panciu spui traditie, munca si pricepere in serviciul consumatorului pe care nu l-a dezamagit niciodata.

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Contabilitatea stocurilor de produse.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Da
Nota:
10/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
20 pagini
Marime:
1.83MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Contabilitate
Tag-uri:
firma, produse, stocuri, contabilitate
Predat:
la liceu
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Sus!