Contabilitatea Amortizării Imobilizărilor Corporale

Previzualizare atestat:

Extras din atestat:

ARGUMENT

Am ales aceasta tema deoarece am considerat-o ca fiind de o deosebita importanta.

In contextul actual al economiei de piata o unitate economica poate sa obtina rezultate deosebite in conditiile concurentei numai daca produsele finite realizate,lucrarile executate si serviciile prestate sunt de o calitate buna si la un pret acceptabil.Productia destinata vanzarii trebuie sa fie realizata in functie de cerintele pietei.

Dupa 1989 s-a constatat o crestere a cererii de piata pentru produsele moderne,eficiente si de o buna calitate.In acelasi timp populatia dupa aceasta data a avut acces la mai multe informatii,lucru care a influentat nivelul cereri.Avand in vedere ca pe piata romana au patruns foarte multe produse straine similar cu cele romanesti,producatorii autohtoni au fost obligati sa acorde o atentie suplimentara calitatii.

Pentru obtinerea de bunuri de calitate superioara care sa se alinieze la standardele international este nevoie de materii prime de o buna calitate,mijloce de productie performante si o forta de munca cu un grad de calificare superior.Avand in vedere aceste trei conditii,unitatile economice s-au orientat in utilarea cu mijloace de productie moderne,fiabile,cu performante superioare si cu o mare productivitate.Achizitia lor reprezinta un effort financiar pentru fiecare unitate si de aceea operatiile de achizitie trebuie analizate foarte bine inainte de a fi efectuate,calculand si efectele financiare pe care le intampina achizitia pe intreaga perioada de amortizare a imobilizarilor.

CAP I: PREZENTARE SC. QATRO S.R.L.

Denumirea societatii:

Denumirea este S.C. QATRO S.R.L., in toate documentele si publicatiile care emana de la societate,va fi urmata de initialele S.R.L. semnificand forma juridica de societate cu raspundere limitata, cu indicarea numarului de ordine de la Registrul Comertului, a capitalului social si a adresei sediului social.

In cazul in care AGA va hotari transformarea formei juridice a societatii, aceasta transformare va determina in mod obligatoriu modificarea din societate cu raspundere limitata in cea dorita, precum si indeplinirea formalitatilor de autorizare, publicitate, inmatriculare si inregistrare, impuse de lege pentru infiintarea societatii.

Constituirea societatii:

Societatea este persoana juridica romana la data inmatricularii sale in Registrul Comertului si se considera legal constituita odata cu inregistrarea sa la Administratia Financiara.

S.C. QATRO S.R.L s-a infiintat in anul 2002, avand nr. de inmatriculare in Registrul Comertului/anul: j40/264/2002 din 19.01.2002, si codul fiscal: R24390426 din 19.01.2002.

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Contabilitatea Amortizarii Imobilizarilor Corporale.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
4/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
20 pagini
Imagini extrase:
20 imagini
Nr cuvinte:
2 970 cuvinte
Nr caractere:
19 674 caractere
Marime:
31.95KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Contabilitate
Tag-uri:
contabilitate, corporatie, amortizare, societate
Predat:
la liceu
Sus!