9 atestate pentru Liceu din materia Agricultura

Atestate / Agricultura / Liceu

  • Imagine document Semipreparatele alimentare

    Semipreparatele alimentare

    Atestat / Agricultura / Liceu

    Fondurile de baza sunt semipreparate culinare de consisitenta lichida realizate prin fierbere extractive. Materiile prime utilizate sunt:oase cu valoare, oase fara valoare, legume, condimente si diferite adaosuri, etc. Oasele de vita, de pasare, de peste , de vanat influienteaza... citeste tot atestatul

    33 pagini doc Bibliografie
  • Imagine document Fabricarea produselor din carne cu structura

    Fabricarea produselor din carne cu structura

    Atestat / Agricultura / Liceu

    Industria alimentara asigura aprovizionarea consumatorilor cu o mare diversitate de produse alimentare. Acestea se obtin prin transformarea produselor vegetale sau animale, care poarta numele general de materie prima, in produse finite, obtinute in urma prelucrarii in utilaje si... citeste tot atestatul

    35 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Vinul alb

    Vinul alb

    Atestat / Agricultura / Liceu

    Vinul este o bautura alcoolica ,obtinuta prin fermentarea ,mustului de struguri proaspeti sau stafiditi. Obtinerea este un process de lunga durata care necesita o ingrijire deosebita incepand de la recoltarea strugurilor si pana la invechirea conditionata si imbutelierea produsului... citeste tot atestatul

    35 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Tehnologia de Fabricare a Semiconservelor din Carne

    Tehnologia de Fabricare a Semiconservelor din Carne

    Atestat / Agricultura / Liceu

    Pentru a se putea conserva in bune conditii, crenvustii se pot pasteuriza in cutii ermetic inchise. Crenvustii se prepara din bradt tare din carne de vita, maturat 24h, in proportie de 40-70%, slanina tare conservata, tocata prin sita cu ochiuri de 3 mm, in proportie de 20-30% si carne... citeste tot atestatul

    52 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Smantana

    Smantana

    Atestat / Agricultura / Liceu

    CAP.I. TEMA PROIECTULUI: TEHNOLOGIA GENERALA DE OBTINERE A SMANTANII DE CONSUM CAP.II. PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE MATERIILOR PRIME 2.1. Surse de aprovizionare cu materii prime si auxiliare Smantana are o compozitie asemanatoare cu a laptelui, avand insa un continut mai mare... citeste tot atestatul

    45 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Tuberculoza la Animalele Domestice

    Tuberculoza la Animalele Domestice

    Atestat / Agricultura / Liceu

    Tuberculoza este una dintre cele mai vechi si mai grave boli ale omului si animalelor. Probabil ca ea a existat la om inca de cind acesta a inceput sa traiasca in grupa sociale compacte , iar la animale , de cind au fost domesticite si silite sa traiasca si sa munceasca alaturi de om.... citeste tot atestatul

    23 pagini doc
  • Imagine document Tehnologia de Fabricare a Produselor pe Baza de Aluat Fraged

    Tehnologia de Fabricare a Produselor pe Baza de Aluat Fraged

    Atestat / Agricultura / Liceu

    Argument Activitatea de obtinere a produselor de patiserie reprezinta una din cele mai vechi preocupari ale omului si totodata una dintre ramurile principale ale industriei alimentare. Avand in vedere importanta pe care o au produsele de patiserie in satisfacerea cerintelor... citeste tot atestatul

    25 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Salam Caraiman

    Salam Caraiman

    Atestat / Agricultura / Liceu

    - pentru consumatori, carnea este de calitate superioara daca are continut redus de grasime si daca este frageda, suculenta si aromata; - pentru nutritionisti, calitatea carnii este data de compozitia ei (proteine, lipide, substante minerale si vitamine) si de lipsa unor substante si... citeste tot atestatul

    40 pagini doc Bibliografie
  • Imagine document Evaluarea productiei agricole

    Evaluarea productiei agricole

    Atestat / Agricultura / Liceu

    Rezultatul final al muncii de puse in ramura cultivarii plantelor il constituie productia vegetala. Cantitatea totala de produse obtinute, precum si recolta medie la de pe un hectar suprafata cultivata depinde de intregul complex de masuri agrotehnice care se aplica. Ansamblul de... citeste tot atestatul

    27 pagini doc Cuprins
Sus!