Referat / Agronomie / Facultate
1.Definire si propiretati fizico-chimice Carnea Partea comestibila, hranitoare, usor perisabila din corpurile animalelor, inclusive mamiferelor precum pestii, molustele, crustaceele, pasarile se numeste carne. Aceasta contine atat portiuni de tesut conjunctiv cat si tesut adipos, e... citeste tot referatul
ISTORICUL APELOR MINERALE -Apa minerala este o apa potabila provenita dintr-o sursa naturala (izvor), sau formata artificial (sonda) si care prin structura ei fizica si compozitia chimica,de obicei complexa,poate exercita efecte terapeutice. Are o compozitie chimica constanta,... citeste tot referatul
Proiect / Agronomie / Facultate
Introducere Carnea de strut este recunoscuta ca fiind un produs valoros, cu un continut nutritiv si dietetic ridicat. ceea ce face ca aceste pasari sa fie importante pentru multe industrii zootehnice- Cererea pentru astfel de produse in Europa a crescut recent, in special si in randul... citeste tot proiectul
Capitolul 1. Organizarea si functionarea pietei cerealelor - Orz si orzoaica Dintre cerealele paioase, orzul are vechimea cea mai mare in cultura , avand numeroase intrebuintari si anume: - in alimentatia omului se utilizeaza sub forma de arpacas si sorogat de cafea; - ca si hrana... citeste tot referatul
Proiect / Agronomie / Facultate
Capitolul I. ANALIZA POTENTIALULUI TURISTIC din judetul ILFOV Pozitia geografica: Suprafata: Judetul este situat in partea de S-SE a Romaniei, in centrul Campiei Valahe. La fel ca un zid protector ce inconjoara o cetate, judetul se desfasoara in jurul Capitalei Romaniei, Bucuresti,... citeste tot proiectul
Proiect / Agronomie / Facultate
Prezentarea satului Rimetea Rimetea era unul dintre principalele centre de prelucrare a fierului din Transilvania iar uneltele agricole produse aici erau cele mai renumite din principat si din estul regatului Ungariei, fiind vandute de negustori in piete importante, precum Brasov,... citeste tot proiectul
1. Achizitii publice ecologice Abordare teoretica/metodologica - Procesele in care autoritatile publice cumpara bunuri si servicii cu impact redus asupra mediului, pe intreaga durata de viata cumpararea de produse si servicii cu performanta mare din punctul de vedere al protectiei... citeste tot cursul
ARGUMENT Mi- am ales aceasta tema deoarece doresc sa aflu mai multe informatii despre plantarea pomilor fructiferi. Plantarea pomilor este una din lucrarile principale de care depinde prinderea si dezvoltarea lor mai tarziu. Proiectul meu este structurat astfel : Capitolul I -... citeste tot atestatul
Proiect / Agronomie / Facultate
1. Generalitati despre cultura prunului Prunul (denumire stiintifica: Prunus domestica) este un arbore fructifer din familia rozaceelor. Fructele sale carnoase, de culoare albastru inchis sau galbui, isi gasesc multiple intrebuintari in industria alimentara, pentru conserve sau gemuri,... citeste tot proiectul
1. CARACTERIZAREA LAPTELUI Laptele este un lichid nutrient produs de glandele mamare ale mamiferelor femele. Este sursa principala de nutritie a nou-nascutilor, inainte de a fi capabili sa digere si alte mancaruri. Fiind un produs biologic, compozitia si proprietatile sale variaza in... citeste tot proiectul