Studiu de caz

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

In anul 2003 compania Boyds Ltd.era una dintre principalele companii in SUA in randul producatorilor de ursuleti de plus si din industria de colectie.In 2003 compania si a vandut produsele catre mii de comercianti cu amanantul independenti din SUA, o companie detiunta si exploatata cunoscuta sub numele de Boyds Bear Country ( Tara Ursuletului Boyds) cu centrul in Gettysburg,PA, si 300 dealeri in Germania si UK, avandu si centrul european in Londra.

Succesul magazinului din Gettysburg a insemnat ca Boyds era acum in industria turismului si urma sa se pozitioneze ca fiind un motivul real pentru a vizita Gettysburg, al doilea fiind insemnatatea istorica a campului de lupta national si tururi organizate in jurul casei si fermei presedintelui Dwight D. Eisenhower.

In 1999 domnul Gary Lowenthal , fondatorul si detinatorul companiei, a vandut-o catre KKR pentru 700 mil $. Apoi a fost luata public de catre Bursa de Valori din New York , vineri 5 martie 1999, sub simbolul FOB. Vanzarile anuale pana in prezent au ajuns la 190 mil $ pe an cu un profit net de aproximativ 50%.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Studiu de caz.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
1 673 cuvinte
Nr caractere:
8 952 caractere
Marime:
11.20KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
studiu de caz, germania
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!