Răcoritoare - caracteristici de calitate

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

Caracteristici

Conditii de admisibilitate

ambalajului Ambalaj curat, marcat corespunzator

produsului Lichid omogen, fie limpede, fie opalescent, fara sediment sau impuritati in suspensie, cu culoare specifica materiilor prime folosite

Consistenta Fluida

Miros Placut, aromat, caracteristic fructelor, legumelor, plantelor sau substantelor aromatizante folosite, fara miros strain (de fermentat, de mucegai etc.)

Gust Placut, dulce sau dulce-acrisor, usor acidulat in cazul celor cu adaos de dioxid de carbon, caracteristic fructelor,. legumelor, plantelor sau substantelor aromatizante folosite, fara gust strain (acru, de fermentat, de mucegai etc.)

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Racoritoare - Caracteristici de Calitate.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
255 cuvinte
Nr caractere:
1 498 caractere
Marime:
8.35KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Merceologie
Tag-uri:
alimente, calitate, analiza
Predat:
la facultate
Materie:
Merceologie
Sus!