Margarina - caracteristici de calitate

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

Caracteristici Conditii de admisibilitate

Aspect Masa omogena, lucioasa, fara picaturi de apa in sectiune. Pentru grasimile tartinabile, masa onctuoasa

Culoare Alb pana ia galbui; se admite o usoara inchidere la culoare Ia suprafata, pe o adancime de max. 1 mm, in perioada 1 noiembrie - 31 martie si de max.2mm, in perioada 1 aprilie - 31 octombrie

Miros si gust Placut, aromat, specific, fara miros sau gust strain (amar, ranced etc.)

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Margarina - Caracteristici de Calitate.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
154 cuvinte
Nr caractere:
938 caractere
Marime:
8.32KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Merceologie
Tag-uri:
margarina, alimente, calitate
Predat:
la facultate
Materie:
Merceologie
Sus!