Calculul Valorii Nutritive a Produselor Alimentare

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

PARTEA I - Calculul valorii energetice, al valorii biologice si al gradelor de acoperire pentru un meniu la alegere.

1- Tipul de meniu ales este CINA.

2- Materiile prime alese sunt :

Peste cod

Ou de gaina

Morcovi

Dovlecei

Conopida

Usturoi

Unt

Smantana

Lamai

Vin demidulce

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Calculul Valorii Nutritive a Produselor Alimentare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
609 cuvinte
Nr caractere:
4 571 caractere
Marime:
13.22KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Industria Alimentară
Tag-uri:
produse, aliment
Predat:
la facultate
Materie:
Industria Alimentară
Sus!