Discurs - Pesonal Branding

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Mai mult de jumatate (55%) din mesajul pe care il comunici se bazeaza pe infatisare, limbajul corporal si proxemica (modul in care ocupam spatiul). 38% se bazeaza pe felul in care transmiti mesajul (tonul, volumul si ritmul vocii) si doar 7% se bazeaza pe cuvinte.

In plus, primele impresii se formeaza in mai putin de 7 secunde din momentul intalnirii, iar studiile sociologice arata ca aceste prime impresii sunt corecte in 67% din cazuri.

Insa este de ajuns aspectul fizic si modul in care te prezinti in fata unui interviu, sa spunem? Sau este vorba despre mai mult si anume despre crearea unui brand personal pentru a-ti imbunatati treptat imaginea.

Prin urmare, o imagine gresita despre sine poate afecta crearea unei cariere de succes? - este o intrebare legitima, pe care multi dintre cei cu varste cuprinse intre 19 si 25 de ani o au in minte! Odata cu trecerea timpului se aduna experiente personale si, cei mai norocosi, stiu sa-si extraga cele mai bune lectii care sa-i ajute.

Nu doar companiile sau celebritatile au parte de brand. Orice profesionist care isi doreste o cariera de succes intr-un anumit domeniu isi construieste un brand personal, factor singular care diferentiaza o persoana competenta la job cu un salariu decent si cineva cu o remuneratie mai mare si cu un nume in mediul de afaceri.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Discurs - Pesonal Branding.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
789 cuvinte
Nr caractere:
4 161 caractere
Marime:
17.76KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Științele Comunicării
Tag-uri:
Discurs - Pesonal Branding, comunicare
Predat:
la facultate
Materie:
Științele Comunicării
Sus!