Previzualizare referat:

Extras din referat:

Lumea micilor SUV-uri este destul de saraca. Suzuki Ignis si Daihatsu Terios sunt singurii competitori in aceasta clasa. Cum Terios are probleme serioase de stabilitate datorita raportului latime/inaltime, trenului de rulare neadecvat si garzii la sol mari, Suzuki Ignis ramane singura oferta viabila. In plus, la un pret intre 8.000 si 10.000 euro fara taxe nu se poate cumpara un alt SUV sau off-road cu exceptia lui Lada Niva, invechita moral si depasita tehnic.

Mai lung cu 15 cm ca prima generatie, noul Ignis ofera un spatiu interior comparabil cu o masina de clasa mica cu avantajul unui spatiu mai mare pentru cap si o pozitie de condus mai inalta. De asemenea, volumul portbagajului de 236 litri este comparabil cu al unei masini de clasa mica, ca de exemplu Peugeot 206, iar cu bancheta rabatata ajunge la 526 litri. Bancheta din spate este fractionabila 2/3-1/3, iar spatarul este inclinabil sub trei unghiuri diferite. In acelasi timp, spatarul se rabateaza la orizontala fara a fi nevoie sa se scoata sezutul.

Incepand cu Ignis, Suzuki intra intr-o noua era in ceea ce priveste designul interior. Indicatoarele de bord plasate in cadrane separate cu margine cromata dau o nota de sportivitate. Se observa de asemenea mai multe influente de la GM, in special Opel, butoanele pentru lumini, avarie si display-ul plasat optim deasupra consolei centrale fiind preluate de

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Suzuki Ignis.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
883 cuvinte
Nr caractere:
4 439 caractere
Marime:
9.47KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Organe de mașini
Tag-uri:
suzuki, productie, autovehicule
Predat:
la facultate
Materie:
Organe de mașini
Profesorului:
Ciobanu Mihai
Sus!