Rețeaua intranet a întreprinderii de servicii internet

Extras din referat:

Un Intranet in Serviiciile Internet este o retea construita in cadrul acestei corporatii, folosind standardele si software-ul necesar Internetului si World Wide Web-ului.

Produse:

1. Internet prin fibra optica

Compania a construit in premiera pentru Republica Moldova reteaua metropolitana de fibra optica Fiber Link Aceasta retea interconecteaza sute de blocuri de locuit din toate sectoarele Chisinaului si suburbiile lui. Fiber Link ofera conexiune Internet in baza tehnologiei FTTx cu viteze de transfer foarte mari, fara intreruperi, fara modem, fara limite de trafic la preturi reduse. - - Pentru acces global la Internet abonatul Fiber Link poate alege viteze intre 1 si 10 Mbps. in interiorul retelei (Intranet) viteza transferului de date este de 100 Mbps. De exemplu, la o asa viteza volumul de informatie de pe un DVD poate fi transmis sau receptionat in mai putin de 10 minute! Nu mai au loc caderile de viteza si intreruperile tipice altor conexiuni.

2. Internet prin Wi-Fi (Wireless Fidelity)

Reteaua Wi-Fi- WLAN este o retea fara fir, locala, extinsa pe arii limitate, in functie de echipamentele folosite si de puterea acestora. - - Transferul de date si accesul Internet se efectueaza, folosind undele radio. Eliminarea tuturor tipurilor de cablari duce la o elasticitate mai mare a retelei. Fiind configurata de profesionisti, ea satisface intr-un mod optim doleantele abonatilor companiei.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Reteaua Intranet a intreprinderii de servicii internet.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Marime:
757.11KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Limbaje de Programare
Tag-uri:
intranet, retelistica, internet
Predat:
la facultate
Materie:
Limbaje de Programare
Sus!