Prezentare firma La Fontana

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Nume comapnie: SC LA FONTANA SRL

Domeniu de activitate: VANZARI

Produse&Servicii: servicii de distributie a apei de masa necarbonatate

Locatie: Focsani,judetul Vrancea

Nr angajati : 50

Piete: piata principala :ROMANIA

Profilul firmei:

Bazele companiei La Fantana au fost puse la inceputul anului 2001, printr-o investie initiala de 3 milioane de dolari - capital integrat privat si majoritar suedez.In prezent, La Fantana este leader pe piata serviciilor de distributie a apei de masa necarbonatate La Fantana, prin sistemul water cooler. Prezenta sa pe piata marcheaza o noua etapa a evolutie catre un nou mod de a bea apa si se constituie ca raspuns la tendinta companiilor de a se orienta catre noul sistem, modern si eficient,de aprovizionare cu apa. Compania ,,LA FONTANA" s-a infiintat prinpreluarea companiei AQUA NATURAL care activa deja in acest domeniu.

La Fontana isi propune sa fie mai mult decat un serviciu pe piata. La Fontana este o solutie moderna la o problema clasica - aprovizionarea cu apa. In spatele beneficiilor emotionale asociate produsului nostru stau argumente rationale precum:

- Livrarea prompta la sediul clientului

- Instalarea si instruirea gratuite

- Service-ul gratuit la locul de amplasare

- Igienizare periodica gratuita

Filosofia de Afaceri

Intreaga afacere este cladita pe principiul parteneriatului, iar investitia este reciproca: clientii nostrii investesc incredere, iar noi profesionalism si experienta. Relatia este una speciala si are un singur scop: satisfactia consumatorului. Water cooler-ele pe care La Fontana le ofera clientilor combina doua tehnologii: de racire pana la 6- C si respectiv de incalzire pana la 94- C a apei de masa necarbonatata La Fontana asigurand astfel confortul atat al consumatorilor de apa proaspata si rece, precum si pe cel al consumatorilor de ceai, cafea solubila sau supe instant.

Caracteristici

Sistemul de racire este pe baza de Freon, fara CFC, favorabil mediului.

Carcasa durabila, detasabila - este din material plastic si/sau metallic.

Recipient pentru apa calda din otel inoxidabil

Dispozitiv de captare a scurgerilor

Intrerupator de siguranta pentru apa fierbinte

Toate aparatele water cooler sunt prevazute cu filtru de aer. De asemenea ele sunt conforme cu recomandarile EBWA, IBWA si au aprobarea NFS ( organism international care avizeaza respectarea recomandarilor de calitate, control si igiena ale EBWA si IBWA).

Avantaje

Punere rapida in functiune

Consum redus de energie - consumul nu depaseste 8.5 - 10.5 kwh pe saptamana, adica echivalentul consumului unui bec.

Garantarea igienizarii

Igienizarea este un proces care se efectueaza periodic si consta in dezinfectarea traseului pe care il urmeaza apa dinbidon pana la iesirea din robinet.Pentru acest process, se foloseste sistemul cu generator de ozon, cea mai noua solutie pe piata.

Apa La Fontana este o apa de masa necarbonatata, perfect echilibrata, ale carei caracteristici microbiologice si fizico-chimice o incadreaza in STAS1342/1991 si o recomanda pentru consumul zilnic necesar hidratarii organismului. In plus nefiind oapa minerala si avand continut scazut de saruri ( sub 250mg/l), apa La Fantana poate fi folosita si pentru prepararea ceaiurilor, laptelui praf, cafelei si supelor instant si nu are nici un fel de contra-indicatie in cazul utilizarii ei de catre bolnavii cu afectiuni renale si biliare.

Sursa si procedeul de extractie

Apa naturala La Fontana este extrasa din complexul acvifer Fratesti - al doilea sistem ca marime din tara, de la o adancime de 224m. Straturile de Fratesti sunt localizate sub Campia Romana pornind dinspre albia

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Prezentare firma La Fontana.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 111 cuvinte
Nr caractere:
6 806 caractere
Marime:
12.69KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Economie
Tag-uri:
firma, prezentare, Economie
Predat:
la liceu
Profil:
Umanist
Specializare:
Ştiinţe sociale
Sus!