Proiect de Emisiune

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Un teleprogram colectiv de informare si divertisment care are toate ingredientele unei emisiuni total diferite de celelalte programe.

Diferenta cea mai importanta consta in abordarea selectiva doar a acelor informatii care se refera direct si numai la problemele moldovenilor.

Diferentierea este realizata, de asemenea, si prin continutul unor rubrici permanente precum: stiri; care este problema (in direct, opiniile individului de pe strada), revista presei regionale etc.

Aceasta emisiune este conceputa ca un show social interactiv al carui tinta este maximizarea transparentei activitatii institutiilor de interes public si, pe de alta parte, implicarea activa a cetateanului ,cat si ideile, opiniile si sugestiile acestora preluate in direct.

Punctele forte ale programului sunt cele doua tronsoane ale rubricii Astrele... folosind o baza de date speciala (completata si cu sprijinul telespectatorilor, complici, care doresc sa faca o surpriza placuta unei persoane apropiate); moderatorul stabileste o legatura telefonica surpriza cu un moldovean(I) si, respectiv, cu o personalitate(II) dintr-un oras care isi aniverseaza ziua de nastere la data difuzarii. I se face o scurta prezentare despre locul si rolul sau in societatea regionala si depre ce-i rezerva astrele conform horoscopului floral al zilei, iar pe langa o dedicatie muzicala

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Proiect de Emisiune.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
970 cuvinte
Nr caractere:
5 479 caractere
Marime:
11.15KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Mass Media
Tag-uri:
mass-media, televiziune, buget
Predat:
la facultate
Materie:
Mass Media
Profesorului:
Paula Gigi
Sus!