Plan de afaceri Olimpus

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Cand esti student, pe langa scoala mai sunt si alte lucruri interesante. De aceea, impreuna cu alte 3 prietene, tinand cont de placerea de a participa la petreceri, ne-am gandit sa imbinam placerea cu afacerea. Visul nostru era sa infiintam un club. Dar tinand cont de faptul ca investitia pentru un asemenea club ar fi fost foarte ridicata, ne-am gandit sa organizam petreceri chiar daca aceasta ar insemna folosirea altor locatii.

De cate ori nu ai fost la petreceri care s-au dovedit a fii un adevarat dezastru, tocmai din cauza lipsei de organizare? Sau de cate ori ai organizat chiar tu o petrecere si ai fost atat de obosit incat nu te-ai mai putut distra? HERE WE COME!!! Ideea noastra este de a ne ocupa de tot ceea ce trebuie sa faci tu si sa ai posibilitatea astfel de a te bucura intru totul de petrecere. Acesta este un foarte bun motiv pentru noi sa credem in succesul planului nostru de afacere, tinand cont de faptul ca este destul loc si pentru noi pe piata. Do you wish for a romantic dinner with your girlfriend / boyfriend and you lack imagination?

- Iti doresti sa sarbatoresti ziua ta de nastere, intr-un mod mai special, indiferent de varsta ta?

- Iti dorestei o petrecerea a burlacilor sau o nunta deosebita?

- Sunt evenimente speciale in firma dumneavoastra si aveti nevoie de cineva care sa se ocupe de aceasta?

- Sau aveti alte idei mai mult sau mai putin nebune?

WE MAKE THEM ALL.

Obiectivele noastre pe termen scurt sunt:

1.castigarea unei bune reputatii prin intermediul calitatii serviciilor noastre;

2. a ne face cunoscuti.

Obiectivele pe termen lung sunt:

1.castigarea unui procent pe piata

2.diferentierea fata de concurentii prezenti si cei potentiali

Pentru atingerea obiectivelor stabilite vom folosi o campanie publicitara pentru organizarea primelor petreceri. Serioazitarea si promptitudinea sunt atributele de baza ale afacerii noastre, de aceea avem de gand sa contractam cei mai buni clienti. Principalul nostru obiectiv este sa satisfacem cerintele clientilor printr-o buna comunicare si intelegere a dorintelor lor.

Pentru demararea afacerii nu este nevoie de o suma prea mari de bani deoarece fiecare dintre noi va contribui initial cu computere si telefoane mobile si exista deja si o locatie cu linie fixa de telefon. Cat, pentru celelalte cheltuieli sau pentru banii de care este nevoie, intreaga suma va fi impartita intre proprietari care au economii pentru a investi in aceasta afacere.

2. PREZENTAREA INTREPRINDERII

"Olympus" este numele firmei si am ajuns la aceasta idee dupa o lunga sesiune de brainstorming. De asemenea suna foarte bine, ceea ce este foarte important in acest tip de activitate.

Discutand si cunoscundanu-ne foarte bine una pe alta, am descoperit ca toate avem cateva contributii la realizarea de diferite petreceri in liceu, care au fost un succes, bineinteles. Ne consideram ingenioase, creative si capabile sa lucram foarte rapid si cu foarte bune rezultate. Lucrand impreuna la diferite proiecte, suntem obisnuite cu felul de a lucra al fiecareia si cel mai important este ca formam o foarte buna echipa. Ne-am gandit sa impartim intreaga activitate in cateva departamente si fiecare dintre noi sa fie responsabil cu unul dintre ele. Asadar, eu ma voi ocupa de organizarea petrecerii, Ancuta are grija de evenimentele organizate in cadrul companiilor , Georgiana de petreceri de zii de nastere si Elena este responsabila pentru nunti si petrecerea burlacilor. Ne-am gandit ca acesta este cel mai bun mod de a ne imparti responsabilitatile, dat fiind ca dorim sa lucram cu aceeasi ofertanti, ceea ce ar fi avantajos si pentru noi si pentru ei. Dupa ce ne-am decis asupra oamenilor cu care vom lucra, trebuie sa

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de afaceri Olimpus.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
16 pagini
Imagini extrase:
16 imagini
Nr cuvinte:
3 543 cuvinte
Nr caractere:
20 706 caractere
Marime:
39.73KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
firma, produse, afacere, plan, organizare, marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!