Ambalaj pentru croissantul 7Days

Cuprins proiect:

Introducere
Ambalajul croissantului 7DAYS se clasifica in functie de mai multe criterii
Caracteristici ale ambalajului
Informatii care se gasesc pe ambalaj
Bibliografie

Extras din proiect:

Chipita a fost infiintata in Grecia, in anul 1973, comercializa ca si companie care producea si snacksuri cu diferite arome.

In anul 1991, a fost

introdus pe piata

croissantul 7DAYS -

produs de patiserie

ambalat individual -

urmat la scurt timp de

mini croissantul 7DAYS.

7DAYS este o marca

internationala, comercializata in prezent in 65 de tari. Aceasta cuprinde o gama de produse pe baza de faina, atat dulci (croissante ambalate individual si mini croissante, diverse produse din aluat si prajituri), cat si sarate cu diferite arome (Bake Rolls & Pita Bakes). Aceste produse de calitate superioara sunt promovate in aproape toate tarile in care acestea sunt comercializate.

Dupa materialul folosit -Ambalaj din material plastic

Dupa sistemul de confectionare - pliabil

Dupa tip - plic

Dupa specificul produsului ambalat - ambalaj pentru produs alimentar

Dupa gradul de rigiditate - ambalaj suplu

Dupa modul de circulatie al ambalajului -ambalaj nerefolosibil - tip pierdut

Bibliografie:

https://mastradovanu.wikispaces.com/file/view/71628448-39477689-Ambalaje-Si-Design-in-Industria-a-Gitin-L.pdf

http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/trup-minte-suflet/croissant-cu-margarina-123752.html#

http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/trup-minte-suflet/croissant-cu-margarina-123752.html#

https://www.google.ro/ - imagini

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Ambalaj pentru croissantul 7Days.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2015
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
16 pagini
Marime:
3.93MB (arhivat)
Publicat de:
Diana L.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Industria Alimentară
Tag-uri:
culoare, influenta, ambalaj, marketing, promovare
Predat:
la facultate
Materie:
Industria Alimentară
An de studiu:
II
Profesorului:
Mihali Coozmuta Anca
Sus!