Banca Comercială Română

Cuprins proiect:

Prezentare BCR
Profil
Actionariat
Structura organizatorica
Echipa manageriala
Produse si servicii
Prezentare credit Rezidential BCR
Indicatori economico-financiari
Analiza SWOT
Date contact

Extras din proiect:

Erste Group este unul dintre liderii sistemului financiar din Europa Centrala si de Est, cu peste 50.000 de angajati care deservesc peste 16 milioane de clienti in mai mult de 2.700 de unitati din 8 tari. Erste Group gestiona, la 30 septembrie 2007, active in valoare de 200 miliarde EUR, inregistra un profit net de 566 milioane EUR.

BCR, membra a Erste Group, pune accent pe stabilirea unor relatii bune si de lunga durata cu clientii sai. Acest lucru se realizeaza prin intelegerea nevoilor clientilor si venind in intampinarea acestora. Aceasta este noua abordare a bancii - desi suntem cu totii diferiti, totusi" si avem ceva in comun: dorinta pentr ,,Gandim la fel" si avem ceva in comun: dorinta pentru o viata mai buna.

Caracteristici BCR:

este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania

active de peste 16 miliarde de EUR.

520 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

oferta complexa de produse si servicii bancare

emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM - peste 1.300 si 11.000 de POS.

Responsabilitatea sociala reprezinta derularea afacerilor intr-un mod care potenteaza contributia pozitiva adusa societatii, minimizand in acelasi timp efectele negative asupra oamenilor si mediului inconjurator.

Banca se implica in protejarea si promovarea culturii, sportului, educatiei si sanatatii, a mediului social si cultural in ansamblul sau, prin incurajarea oamenilor talentati, a inventatorilor, atletilor, interpretilor si a altor categorii, precum si prin sprijinirea proiectelor in aceste domenii. in BCR, sponsorizarile reprezinta mai mult decat un simplu ajutor financiar, cautand, prin implicarea sa in diferite activitati si evenimente, sa dezvolte relatii pe termen lung si sa contribuie la maximizarea beneficiilor pentru toate partile interesate.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Banca Comerciala Romana.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Nu
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
23 pagini
Marime:
5.00MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Finanțe
Tag-uri:
banca, bcr, finante, tranzactii
Predat:
la facultate
Materie:
Finanțe
Sus!