Elite Invest

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

1) Viziune
2) De ce Elite Invest?
a) Profesionalism
b) Consultanta
c) Costuri
d) Siguranta
e) Inovatie
f) Echipa
g) Sisteme
h) Reputatie
i) Resurse
j) Te asteptam
3) Proiectele Noastre
a) Sistemul de analiza Elite Start
b) Oferte de actiuni si obligatiuni
c) Kmarket.ro - Pagina Pietei de Capital din Romania
d) Ktrade.ro - Sistem de tranzactionare online
e) Colaborari cu presa
4) Merita sa investesti la bursa!
a) De ce merita sa investesti la bursa de valori ?
b) Nu numai milionarii investesc la bursa
c) Investitia la bursa este dinamica si interesanta
d) Iti oferim toate informatiile pentru a castiga
e) Investitia la bursa este simpla nu iti ocupa tot timpul
f) Te ajutam sa acumulezi experienta la bursa
g) Iti oferim servicii de incredere si de calitate
5) Investitii in actiuni
a) Conturi asistate de broker
b) Conturi de tranzactionare prin internet
6) Mod de Lucru
7) Comisioane si proceduri

Extras din proiect:

Viziunea Elite Invest este sa devina partenerul financiar preferat al persoanelor interesate de piata de capital, oferindu-le servicii profitabile prin profesionalism, inovatie, curaj si informare.

Operam intr-un domeniu de activitate al carui scop este foarte clar: cresterea economiilor clientilor prin investitii in actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare. Chiar daca scopul este simplu, strategiile de atingere ale sale trebuie sa fie complexe.

La Elite Invest obtinem performanta financiara pentru clientii nostri prin intelegerea si anticiparea obiectivelor acestora, si prin imbunatatirea continua a calitatii serviciilor. Credem cu tarie in potentialul pietei de capital romanesti, suntem prezenti pe aceasta piata inca de la inceputurile sale in 1995, si ne respectam promisiunile pe care le facem clientilor. Avem o echipa profesionista, tanara si dinamica, cu experienta si cunostinte in multe domenii legate de piata de capital. Ne desfasuram activitatea dupa reguli si proceduri interne clare, pentru eficienta maxima in serviciile oferite.

Suntem mai mult decat un simplu participant pe piata de capital. Avem o preocupare permanenta pentru inovatie, produse si servicii noi, si lansarea unor proiecte in premiera in Romania; ne asumam riscurile si responsabilitatea pe care orice activitate de pionierat le presupun. Am scris o carte despre investitii, am coordonat prima emisiune publica de obligatiuni incheiata cu succes in Romania, am lansat primul indice de analiza pentru fondurile mutuale, cea mai cautata pagina de internet gratuita despre investitii si primul portofoliu virtual public de actiuni, si am derulat o emisiune de obligatiuni pentru Banca Mondiala.

Suntem mai mult decat un simplu broker de actiuni. Consideram ca rolul nostru trebuie sa fie cel al unui consultant financiar, care ofera toate informatiile, analizele si recomandarile necesare pentru plasamente financiare optime. Piata de capital este inca tanara in tara noastra, iar publicul roman este in mare masura nefamiliarizat cu mecanismele bursiere. Ne-am asumat rolul de informare si educare financiara pentru publicul si firmele din tara noastra; in acest mod ne aducem contributia la cresterea si dezvoltarea pietei de capital. Oferim servicii de calitate si pentru companii, Elite Invest fiind unul dintre cei mai activi brokeri in domeniul finantarii acestora prin emisiuni de actiuni si obligatiuni.

Desigur, suntem mai mult decat o firma si un grup de angajati. Suntem o echipa si avem strategii, proiecte si servicii prin care suntem astazi una din cele mai dinamice societati de profil. Puteti verifica foarte usor aceasta afirmatie. Va invit la unul din sediile noastre pentru a va alatura clientilor Elite Invest. Veti fi satisfacut de aceasta decizie.

De ce Elite Invest?

1. Profesionalism

Pe piata de capital trebuie sa lucrezi cu profesionisti. Calitatea serviciilor, experienta echipei, renumele firmei si infrastructura pe care o punem la dispozitia clientilor contribuie in mod direct la performantele obtinute la bursa.

2. Consultanta

Valoarea adaugata pe care o oferim clientilor consta in serviciile noastre de informare, analiza si consultanta. Oferim unele dintre cele mai avansate sisteme de analiza din Romania, impreuna cu rapoarte, recomandari, explicatii si sfaturi utile. Avem strategii si resurse atat pentru investitori profesionisti, cat si pentru persoanele care nu au mai investit niciodata la bursa.

3. Costuri

Comisioanele noastre sunt aliniate cu nivele existente in piata, insa serviciile pe care le oferim sunt premium. Nu avem costuri ascunse si nu percepem comisioane sau taxe lunare, de administrare, de deschidere de cont, de transfer, consultanta, analiza, virament sau retragere. Costurile tuturor serviciilor sunt incluse in comisionul de tranzactionre. Scopul nostru principal este maximizarea castigurilor clientilor nostri.

4. Siguranta

Elite Invest apartine grupului de firme al Fondului Romano-American pentru Investitii, o investitie a Congresului Statelor Unite ale Americii in Romania. Compania noastra este prezenta pe piata de capital inca de la inceputurile acesteia, in anul 1995, si este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti.

5. Inovatie

Investitiile bursiere sunt un domeniu dinamic. Din acest motiv promovam inovatia si diversificarea in activitatea noastra, pentru a fi mereu cu un pas inaintea celorlalti. Avem proiecte, strategii si servicii noi, astfel incat investitiile la bursa prin noi sunt permanent dinamice si interesante.

6. Echipa

Avem o echipa dinamica, motivata si profesionista. Specialistii nostri au experienta in toate segmentele investitiilor financiare si pietei de capital din tara noastra. Sfaturile si recomandarile primite de clienti, alaturi de explicatiile clare cu privire la evolutiile pietelor si instrumentelor financiare, sunt la cel mai inalt nivel.

7. Sisteme

La Elite Invest oferim sisteme avansate si solide pentru ca tratam cu cea mai mare importanta investitiile clientilor nostri. Operam dupa proceduri clare si detaliate, investim permanent in echipamente si dotari, si perfectionam continuu activitatea noastra pentru cresterea eficientei si randamentelor.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Elite Invest.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Imagini extrase:
11 imagini
Nr cuvinte:
3 655 cuvinte
Nr caractere:
20 685 caractere
Marime:
61.17KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comunicare
Tag-uri:
firma, management
Predat:
la facultate
Materie:
Comunicare
Sus!