1. Degorjarea
Pierderi la degorjare:
Chf - cantitatea de champagne finita (l/ora)
Chd - cantitatea de champagne supusa degorjarii (l/ora)
2. Maturare pe depozit
Pierderi la maturare:
Chd - cantitatea de champagne supusa degorjarii (l/ora)
Chm - cantitatea de champagne pusa la maturat (l/ora)
3. Remuiaj
Pierderi la remuiaj:
Chm - cantitatea de champagne pusa la maturat (l/ora)
Chr - cantitatea de champagne in timpul remuiajului (l/ora)
4. Fermentare faza a II-a si maturare
Pierderi la faza a II-a si maturare:
Chr - cantitatea de champagne in timpul remuiajului (l/ora)
ChFII - cantitatea de champagne supusa fermentarii in faza a II-a si maturarii (l/ora)
5. Depozitare pentru fermentare faza I
Pierderi la depozitare pentru fermentare faza I:
ChFII - cantitatea de champagne supusa fermentarii in faza a II-a si maturarii (l/ora)
ChD - cantitatea de champagne supusa depozitarii pentru fermentare faza I (l/ora)
6. Tiraj
Pierderi la tiraj:
ChD - cantitatea de champagne supusa depozitarii pentru fermentare faza I (l/ora)
Cht - cantitatea de champagne la tiraj (l/ora)
s
7. Amestec de tiraj
Pierderi la adaugarea amestecului de tiraj:
Cht - cantitatea de champagne la tiraj (l/ora)
Cham - cantitatea de champagne dupa adaugarea amestecului de tiraj (l/ora)
8. Depozitarea vinului stabilizat
Pierderi la depozitarea vinului stabilizat:
Cham - cantitatea de champagne dupa adaugarea amestecului de tiraj (l/ora)
Chs - cantitatea de vin stabilizat pentru champagne (l/ora)
9. Tratamente de limpezire si stabilizare a vinului
Pierderi la tratare si stabilizare:
Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.