3 proiecte pentru Master din domeniul Agronomie

Proiecte / Agronomie / Master

  • Imagine document Tehnologia de prelucrare și păstrare a pastelor făinoase

    Tehnologia de prelucrare și păstrare a pastelor făinoase

    Proiect / Agronomie / Master

    Valoarea alimentara ridicata a produselor fainoase se bazeaza nu numai pe apotul lor energetic, conferit de continutul sporit in hidrati de carbon si grasimi, ci si pe valoarea tuturor componentilor, acestia reprezentand forme care se asimileaza usor de catre organismul uman. Puterea...

    22 pagini docx Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Corpuri de apă puternic modificate și artificiale

    Corpuri de apă puternic modificate și artificiale

    Proiect / Agronomie / Master

    Resursele de apa ale Romaniei sunt constituite din apele de suprafata - rauri, lacuri, fluviul Dunarea - si ape subterane. Principala resursa de apa a Romaniei o constituie raurile interioare. Raportat la populatia actuala a tarii, rezulta ca resursa specifica utilizabila in regim...

    18 pagini docx Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Falsificarea produselor alimentare - Falsificarea laptelui

    Falsificarea produselor alimentare - Falsificarea laptelui

    Proiect / Agronomie / Master

    1. CARACTERIZAREA LAPTELUI Laptele este un lichid nutrient produs de glandele mamare ale mamiferelor femele. Este sursa principală de nutriție a nou-născuților, înainte de a fi capabili să digere și alte mâncăruri. Fiind un produs biologic, compoziția și proprietățile sale variază în...

    15 pagini docx Cuprins Bibliografie
Sus!