151 de proiecte pentru Facultate din domeniul Agronomie

Proiecte / Agronomie / Facultate

  • Imagine document Instalatie frig pentru pastrare peste

    Instalatie frig pentru pastrare peste

    Proiect / Agronomie / Facultate

    1.1.Utilizarea frigului artificial in prelucrarea produselor alimentare 1.1.1Refrigerarea produselor alimentare Refrigerarea consta in racirea produselor alimentare pana la temperaturi apropiate de punctul de congelare, adica o racire fara formare de gheata in produs. Pentru produsele... citeste tot proiectul

    53 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Ciresul

    Ciresul

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Ciresul este originar din regiunea cuprinsa intre Marea Neagra si Marea Gaspica ,de unde s-a raspandit apoi in Europa si Asia. Ciresul este o specie pomicola importanta datorita fructelor sale, ciresele fiind cele mai timpurii fructe care apar incepand de la jumatatea lunii mai si se... citeste tot proiectul

    10 pagini doc Bibliografie
  • Imagine document Rapita

    Rapita

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Rapita se situeaza pe locul cinci, sub aspectul productiei de ulei comestibil, intre plantele oleaginoase. Uleiul de rapita are largi utilizari industriale si alimentare. Cultivarea rapitei: Zone foarte favorabile: - partea de vest si de est a tarii, Podisul Transilvaniei si zonele... citeste tot proiectul

    5 pagini doc
  • Imagine document Impaduriri forestiere

    Impaduriri forestiere

    Proiect / Agronomie / Facultate

    1.1Localizarea geografica si administrative a UP-ului UP.XI Valea lui Bogdan se afla incadrat intr-o zona de interferenta carpato-precarpatica, ocupand parte din versantul vestic al Muntilor Baiului teritoriul acesteia graviteaza la drumul national si calea ferata Bucuresti-Brasov.... citeste tot proiectul

    31 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Tehnologia carnii

    Tehnologia carnii

    Proiect / Agronomie / Facultate

    "Sectorul agricol romanesc si cel alimentar au fost permanent in criza, asa ca e putin probabil ca un nou val sa ne mai poata afecta", obisnuiesc sa spuna, mai in gluma, mai in serios, oficialii din industria de profil. Dincolo de amaraciunea acestei afirmatii, trebuie sa... citeste tot proiectul

    34 pagini doc
  • Imagine document Viticultura in Moldova

    Viticultura in Moldova

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Dezvoltarea echilibrata a economiei nationale in Republica Moldova necesita modificarea eficacitatii tuturor ramurilor ,in deosebi a agriculturii, inclusiv a viticulturii. Rezolvarea acestei probleme poate fi infaptuita prin sporirea productiei si calitatii ei pe baza folosirii unor... citeste tot proiectul

    47 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Apicultura

    Apicultura

    Proiect / Agronomie / Facultate

    in medie, in Romania se produc 20 000 de tone de miere anual, cantitate care claseaza tara noastra pe locul trei in Europa, dupa Spania si Germania, iar efectivele au atins aproximativ 1,47 de milioane de familii de albine. Aproape 40 000 de apicultori sunt inregistrati la nivel... citeste tot proiectul

    9 pagini pptx Bibliografie
  • Imagine document Strategia de dezvoltare a industriei vinicole din Republica Moldova

    Strategia de dezvoltare a industriei vinicole din Republica Moldova

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Actualitatea temei. Din cele mai stravechi timpuri industria vinicola este ramura traditionala pentru Republica Moldova. Viticultura si vinificatia in Moldova inregistreaza o istorie multiseculara si constituie o parte inseparabila a vietii si culturii poporului. Conditiile climaterice... citeste tot proiectul

    14 pagini doc Bibliografie
  • Imagine document Studiu de oportunitate Timisoara

    Studiu de oportunitate Timisoara

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Municipiul Timisoara, atestat documentar de peste 730 de ani, actuala resedinta a judetului Timis, este situata in Campia Timisului, campie strabatuta de raurile Bega si Timis, a caror prezenta a influentat in timp dezvoltarea localitatii de la Cetatea fortificata cu ziduri, bastioane,... citeste tot proiectul

    84 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Conservarea pastei de tomate

    Conservarea pastei de tomate

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Alimentele sunt substante comestibile necesare organismului pentru intretinerea si formarea tesuturilor si pentru aportul de energie ce-l aduc. Unele alimente sunt valoroase mai ales prin continutul lor mare in hidrati de carbon, proteine si grasimi; altele sunt bogate in vitamine si... citeste tot proiectul

    30 pagini doc Cuprins Bibliografie
Sus!