172 de proiecte pentru Facultate din domeniul Agronomie

Forma de invatamant

Proiecte / Agronomie / Facultate

  • Imagine document Mușchi țigănesc

    Mușchi țigănesc

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Muschiul tiganesc este o specialitate traditionala preparata din muschi file si ceafa. Gustul unic il recomanda pentru mese alese, alaturi de branzeturi si legume proaspete, insa poate reprezenta si o sursa excelenta de energie. Muschiul tiganesc este unul dintre produsele...

    17 pagini docx
  • Imagine document Zincul

    Zincul

    Proiect / Agronomie / Facultate

    ZINCUL SI MEDIUL INCONJURATOR Viata moderna este de neconceput fara zinc.Zincul este un element esential pentru sanatatea umana si pentru toate organismele vii.Aceasta proprietate face ca interactiunea dintre zinc si mediul inconjurator sa fie foarte complexa. ISTORICUL ZINCULUI Zincul...

    17 pagini pptx
  • Imagine document Plan de afaceri - RLZ WEBDESIGN

    Plan de afaceri - RLZ WEBDESIGN

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Elemente de identificare Denumire: - S.C RLZ WEB DESIGN S.R.L. - societate cu capital privat. Slogan: ALEGE CORECT PENTRU UN WEB-DESIGN ATENT Obiectul de activitate: Producerea de site-uri si designul acesora Proprietarul firmei şi conducerea: CHIRIAC MIRCEA STEFAN - proprietar Adresa...

    12 pagini docx
  • Imagine document Tehnologia obținerii berii brune cu conținut de 6,5% alcool

    Tehnologia obținerii berii brune cu conținut de 6,5% alcool

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Berea este o bautura alcoolica obținută din 4 produse naturale: drojdia de bere, malt, hamei si apa. Aceasta are in general aproximativ 5% alcool. Datorită însuşirilor sale (conţinut scăzut de alcool, gust plăcut, valoare alimentară), berea este consumată de o largă pătură a populaţiei...

    20 pagini docx Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Utilizarea și conservarea durabilă a resurselor genetice autohtone în fermele agroturistice

    Utilizarea și conservarea durabilă a resurselor genetice autohtone în fermele agroturistice

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Ocupaţia de căpătâi a vechilor locuitori o constituie cultura cerealelor, a viţei de vie şi creşterea animalelor. Lunca Teleajenului şi terasele acestuia ofereau bune condiţii pentru agricultură, iar pe dealurile Seciului şi ale Scăenului se plantau pomi fructiferi şi viţa de vie, cum,...

    21 pagini docx Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Înființarea și întreținerea unei plantații de prun, păr și mur în suprafața de 16 Ha

    Înființarea și întreținerea unei plantații de prun, păr și mur în suprafața de 16 Ha

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Asezare Municipiul Râmnicu Vâlcea se află așezat pe partea dreaptă a râului Olt, în partea de nord-est a Olteniei. Se găsește la o altitudine de 240-260 m. Poziția sa geografică determină și temperatura care aproape mereu este călduroasă, clima fiind temperat continentală. Orașul este...

    20 pagini docx Bibliografie
  • Imagine document Identificarea speciilor și a raselor furnizoare de lapte și de carne

    Identificarea speciilor și a raselor furnizoare de lapte și de carne

    Proiect / Agronomie / Facultate

    1.IDENTIFICAREA SPECIILOR ȘI RASELOR PENTRU LAPTE (bovine, ovine, caprine ) Rasele de bovine specializate pentru lapte. Rasele de taurine specializate pentru lapte : Rasa Holstein. După ce a devenit populară în America și Canada, rasa Holstein a cucerit Germania. La moment, aceasta este...

    40 pagini docx Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Creșterea ovinelor și caprinelor

    Creșterea ovinelor și caprinelor

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Creșterea oilor din rasa Țurcană are cea mai mare răspândire în rândul oierilor din România. Rasa - supra-denumită și ”Regina Munților”, este stabilă, rezistentă, deloc pretențioasă, oferind producții mixte de lapte, carne și lână, ceea ce au făcut-o să fie foarte populară în satele...

    61 pagini pdf Bibliografie
  • Imagine document Stropitoare tractată pentru vii și livezi SLV 1500FV

    Stropitoare tractată pentru vii și livezi SLV 1500FV

    Proiect / Agronomie / Facultate

    1. Generalități despre cultura prunului Prunul (denumire științifică: Prunus domestica) este un arbore fructifer din familia rozaceelor. Fructele sale cărnoase, de culoare albastru închis sau gălbui, își găsesc multiple întrebuințări în industria alimentară, pentru conserve sau gemuri,...

    26 pagini pdf Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Dezvoltarea rurală a satului Rimetea

    Dezvoltarea rurală a satului Rimetea

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Prezentarea satului Rimetea Rimetea era unul dintre principalele centre de prelucrare a fierului din Transilvania iar uneltele agricole produse aici erau cele mai renumite din principat și din estul regatului Ungariei, fiind vândute de negustori în piețe importante, precum Brașov,...

    35 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Amenajarea agroturistică în Județul Ilfov

    Amenajarea agroturistică în Județul Ilfov

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Capitolul I. ANALIZA POTENȚIALULUI TURISTIC din județul ILFOV Poziția geografică: Suprafața: Județul este situat în partea de S-SE a României, în centrul Câmpiei Valahe. La fel ca un zid protector ce înconjoară o cetate, județul se desfășoară în jurul Capitalei României, București,...

    41 pagini docx Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Tehnologia obținerii cărnii de struț

    Tehnologia obținerii cărnii de struț

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Introducere Carnea de struț este recunoscută ca fiind un produs valoros, cu un conținut nutritiv și dietetic ridicat. ceea ce face ca aceste păsări să fie importante pentru multe industrii zootehnice- Cererea pentru astfel de produse în Europa a crescut recent, în special și în rândul...

    26 pagini docx Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Irigarea unei culturi de porumb pe o suprafață de 3 ha

    Irigarea unei culturi de porumb pe o suprafață de 3 ha

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Introducere: Irigarea este alimentarea cu apă efectuată pe terenuri cultivate sau pajiști pentru a compensa precipitațiile insuficiente și/sau rezervele de apă din sol și, astfel, pentru a permite dezvoltarea deplină a plantelor (Larousse). Irigarea este aplicarea artificială a apei în...

    14 pagini docx Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Analiza senzorială a chipsurilor

    Analiza senzorială a chipsurilor

    Proiect / Agronomie / Facultate

    1. RECENZIE DE LITERATURA 1.1. Chipsuri. Informații generale. Clasificare Numele „chips” combină trei tipuri independente de produse care au formă similară - toate sunt plăci subțiri („chip” - „plate” în engleză), De asemenea, aceste produse sunt unite prin faptul că toate trec prin...

    23 pagini docx Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Elaborarea proiectului tehnologic pentru o fermă de producție de ovine din grupa lână semifină, situate în zona de șes cu capacitatea de 315 oi

    Elaborarea proiectului tehnologic pentru o fermă de producție de ovine din grupa lână semifină, situate în zona de șes cu capacitatea de 315 oi

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Memoriu justificativ Ferma zootehnică pe care o dețin este amplasată la o distanță de 5 km de județul Botoșani, în comuna Stauceni. Ferma are un sector de creștere a ovinelor de rasă Karakul de Botoșani. În municipiul Botoșani există o piață de aproximativ 113.000 consumatori, cu o...

    52 pagini docx Cuprins Bibliografie

Sus!