Procesul producerii berii Chișinău

Extras din laborator:

Este o bere pentru cei care ştiu să aprecieze fiecare moment din viaţă şi se bucură de rezultatele muncii lor. Prietenia, familia, tradiţia sunt valorile pe care le preţuiesc şi pe care îşi fundamentează principiile de viaţă.

Chişinău Aurie este o bere cu gust pronunţat de hamei, cu un gust amărui plăcut şi aromă pronunţată de hamei. Gustul catifelat se datorează malţului de înalta calitate şi soiurilor aromate de hamei. Materia primă de calitate şi tehnologia avansată aplicată la fabricare fac ca această bere să fie plasată in rândul berii de înaltă calitate.

Chişinău Specială Tare este o bere blondă, cu gust amărui plăcut şi aromă proaspătă de hamei. Ea se deosebeşte printr-o densitate înaltă de 16 % şi un conţinut minim de alcool de 7%. Anume aceste atribute conferă noii beri un caracter cu adevărat tare. Fiind o bere tare, băutura este binevenită pentru consum în sezonul rece.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Procesul Producerii Berii Chisinau.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Nota:
8.5/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
19 pagini
Marime:
921.03KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Laborator
Domeniu:
Merceologie
Predat:
la facultate
Materie:
Merceologie
Sus!