12 laboratoare din domeniul Merceologie

Forma de invatamant

Laboratoare / Merceologie

  • Imagine document Merceologie

    Merceologie

    Laborator / Merceologie / Facultate

    Metodele de cercetare ale merceologiei s-au perfectionat continuu datorita dezvoltarii celorlalte stiinte si a productiei de marfuri. Acesti factori au dus la descoperirea a noi tehnici de determinare a nivelului calitativ al produselor. In cercetarea calitatii produselor se...

    42 pagini doc
  • Imagine document Fișe de analiză merceologică

    Fișe de analiză merceologică

    Laborator / Merceologie / Facultate

    FISÍ DE ANALIZÍ MERCEOLOGICÍ LA SÍPUN Denumirea produsului Palmolive Naturals Numele si adresa producatorului Colgate Palmolive Company Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr.17, sector1, Bucuresti Cantitatea de produse ambalata 125g Termen de valabilitate 3 ani de la data fabricatiei...

    16 pagini doc
  • Imagine document Despre Cafea

    Despre Cafea

    Laborator / Merceologie / Facultate

    Cap.1-Noţiuni teoretice 1.1- Scurt istoric Există un lucru fără de care cu greu putem trăi, putem respira, putem gândi… Elixirul vieţii, dimineţii, licoarea magică şi divină care te scoală din pat şi te transformă imediat într-un angajat model, plin de resurse fizice si intelectuale...

    17 pagini ppt Cuprins
  • Imagine document Mărfurile

    Mărfurile

    Laborator / Merceologie / Facultate

    Prin mărfuri se înţelege, în general, acele bunuri materiale achiziţionate de o unitate patrimonială în scopul revânzării lor. Evidenţa acestor bunuri materiale se realizează în contabilitate cu ajutorul contului 371 “Mărfuri”. Este un cont de activ care înregistrează în debit...

    16 pagini doc
  • Imagine document Procesul producerii berii Chișinău

    Procesul producerii berii Chișinău

    Laborator / Merceologie / Facultate

    Este o bere pentru cei care ştiu să aprecieze fiecare moment din viaţă şi se bucură de rezultatele muncii lor. Prietenia, familia, tradiţia sunt valorile pe care le preţuiesc şi pe care îşi fundamentează principiile de viaţă. Chişinău Aurie este o bere cu gust pronunţat de hamei, cu un...

    19 pagini ppt
  • Imagine document Lucrarea nr. 1 - determinarea viscozității unor produse

    Lucrarea nr. 1 - determinarea viscozității unor produse

    Laborator / Merceologie / Facultate

    2.1. Consideraţii teoretice Viscozitatea se defineşte ca fiind rezistenţa opusă de lichid la deplasarea unuia din straturile sale în raport cu altul, numită şi rezistenţă la curgere. Forţa F care deplasează fluidul este proporţională cu suprafaţa stratului (s) şi cu gradientul de...

    16 pagini doc
  • Imagine document Procesul de producție al vinului

    Procesul de producție al vinului

    Laborator / Merceologie / Facultate

    3.ELABORAREA ŞI ARGUMENTAREA SCHEMELOR TEHNOLOGICE DE PRODUCERE A VINURILOR Tabelul 3.1. Schema tehnologică de producere vinurilor albe de consum curent Denumirea operaţiei tehnologice Durata operaţiei regimul şi para-metrii Tipul utilajului Pierderile,% Deşeuri, % anuale...

    29 pagini doc
  • Imagine document Fișe de analiză mărfuri nealimentare

    Fișe de analiză mărfuri nealimentare

    Laborator / Merceologie / Facultate

    MARFURI CHIMICE PENTRU SPALAT SI CURATAT FISA DE ANALIZA MERCEOLOGICA PENTRU SAPUN: Elemente de marcare si etichetare: - Denumire produs: Sapun-crema de toaleta - Denumire producator: Unilever Dept ER - Denumire comerciala: DOVE FRESH TOUCH - Denumire importator: Unilever South...

    15 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Lucrări de laborator - afaceri internaționale

    Lucrări de laborator - afaceri internaționale

    Laborator / Merceologie / Facultate

    LUCRAREA NR. 1 DETERMINAREA EXPERIMENTALĂ A DENSITĂŢII UNOR PRODUSE 1. Densitatea absolută şi densitatea relativă Densitatea absolută sau masa specifică este o proprietate fizică generală a mărfurilor, exprimată cu ajutorul relaţiei: (1.1.) în care: m - masa produsului V -...

    25 pagini doc
  • Imagine document Fundamentele științei mărfurilor - metode generale de determinare a caracteristicilor de calitate ale mărfurilor

    Fundamentele științei mărfurilor - metode generale de determinare a caracteristicilor de calitate ale mărfurilor

    Laborator / Merceologie / Facultate

    În condiţiile unei competiţii globale crescânde, la începutul acestui mileniu, asistăm la o explozie a ofertei de bunuri şi servicii, ofertă ce trebuie să fie în concordanţă cu exigenţele mereu sporite ale consumatorilor şi societăţii în ansamblu. Această abundenţă, face ca orientarea...

    60 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Determinarea indicilor organoleptici și fizico-chimici a untului de vacă cu adaosuri

    Determinarea indicilor organoleptici și fizico-chimici a untului de vacă cu adaosuri

    Laborator / Merceologie / Facultate

    Determinarea indicilor organoleptici Aprecierea organoleptică a calității untului de vacă cu adaosuri este efectuată la temperatura de 10- 12 ºC . Analiza organoleptică constă în determinarea gustului și mirosului, consistenței și culorii. Aprecierea organoleptică după sistemul de 20...

    8 pagini doc
  • Imagine document Studiul mărfurilor

    Studiul mărfurilor

    Laborator / Merceologie / Facultate

    LUCRAREA NR. 1 MĂSURĂTORI DE PRECIZIE CU ŞUBLERUL ŞI MICROMETRUL Pentru măsurarea dimensiunilor liniare şi pentru determinarea abaterii de la forma geometrică a pieselor, ambalajelor sau a altor obiecte se folosesc diferite instrumente de măsură care se deosebesc între ele prin...

    25 pagini doc
Sus!