Previzualizare laborator:

Extras din laborator:

Microsoft Word este un procesor de text modern, care face parte din pachetul de programe Microsoft Office impreuna cu Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint si Microsoft Access. Programul ne poate ajuta sa realizam documente, pagini de internet, rapoarte, desene sau putem sa modelam texte (folosind subprogramul WordArt).

Microsoft Word ne permite sa lucram cu mai multe documente deodata. Folosind meniul Window putem sa sarim dintr-un document in altul. In meniul File exista comenzile: Save (salveaza progresul), Save As (salveaza munca noastra intr-un fisier ), Open (deschide alt document scris in Microsoft Word), New (Deschide un document gol), Print (listeaza documentul deschis in acel moment).

In afara de meniul File mai exista urmatoarele meniuri: Edit, View, Insert, Format, Tools, Table, Window, Help. Dintre cele mai importante functii existente in aceste meniuri se pot mentiona: Cut (sterge bucata de text selectata de dumneavoastra), Copy (copiaza bucata de text selectata), Paste (afiseaza textul copiat mai devreme), Insert: picture, page number, symbol (insereaza in locul unde se afla cursorul o poza, un simbol sau insereaza numarul paginii), Spelling and grammar (corecteaza textul in functie de limba in care a fost scris), Draw table (intra in alt meniu, ajutator, cu care putem desena tabele) si Help (deschide meniul help unde puteti sa invatati totul despre versiunea de Microsoft Word).

Fig. 1 Barele de lucru a Word-ului

2.1 Principii generale de editare a textelor

Editarea textetelor este un set de operatii prin care se efectueaza unele inscrieri, modificari, formatari a textelor. Din aceste operatii fac parte introducerea textului, deplasarea in cadrul documentului, selectarea textului, mutarea si copierea blocurilor de text, anularea sau reefectuarea unor operatii, inserarea intreruperilor de pagina,

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Microsoft Word.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 210 cuvinte
Nr caractere:
6 550 caractere
Marime:
153.85KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Laborator
Domeniu:
Limbaje de Programare
Tag-uri:
documente, texte, procesor de texte
Predat:
la facultate
Materie:
Limbaje de Programare
Profesorului:
Andrei Florin
Sus!