Data: 27 mai 2005
Scoala cu clasele I-VIII,Salcea
Profesor: Marinela Mocanu
Obiectul: Educatie tehnologica
Clasa a V a
Modulul: Produse alimentare de origine vegetala si animala
Subiectul: Criterii de selectare a produselor alimentare
Tipul lectiei- mixta, de predare-invatare de noi cunostinte si formare de deprinderi practice
Locul de desfasurare a lectiei: cabinetul de Educatie tehnologica
Resurse de timp: 50 minute
Obiectiv general: formarea deprinderii de a selecta corect produsele alimentare;
Obiective operationale: la sfarsitul lectiei fiecare elev va fi capabil:
- O1- sa utilizeze termenii specifici domeniului;
- O2-sa aprecieze produsele alimentare neambalate, folosind caracteristici organoleptice specifice;
- O3-sa defineasca ambalajul indicand importanta utilizarii ambalajelor pentru produsele alimentare;
- O4-sa recunosca principalele tipuri de ambalaje dupa forma si dupa materialele din care sunt confectionate;
- O5-sa utilizeze informatiile de pe ambalaje in scopul selectarii
Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.