Analiza Senzorială a Pâinii

Previzualizare laborator:

Extras din laborator:

Painea de grau se clasifica astfel:

a) Dupa faina din care se fabrica:

paine neagra, din faina de grau tip 1300;

paine semialba, din faina de grau tip 780;

paine alba, din faina de grau tip 480.

b) Dupa forma:

rotunda;

lunga (alungita);

paralelipipedica;

plata (lipie).

c) Dupa felul coacerii:

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza Senzoriala a Painii.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 234 cuvinte
Nr caractere:
6 432 caractere
Marime:
18.60KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Laborator
Domeniu:
Industria Alimentară
Tag-uri:
paine, analiza
Predat:
la facultate
Materie:
Industria Alimentară
Sus!