Elaborarea Traseului Turistic - Pe Urmele lui Stefan cel Mare

Previzualizare laborator:

Extras din laborator:

Pentru efectuarea lucrarii de laborator nr 3 “Managementul de proiect şi conceptele asociate”, am luat drept suport organizarea unui traseu turistic “Pe urmele lui Stefan cel Mare”. Acest traseu a fost conceput cu scopul de a oferi turistilor potentiali posibilitatea cunoasterii si imortalizarii unor monumente istorice deosebite si a unor peisaje naturale uimitoare.

Conceperea acestui produs turistic presupune parcurgerea anumitor etape, prezentate in tabelul 1:

Table 1

In tabelul nr 1 de mai sus sunt enumerate etapele conceperii produsului turistic propus, precum si durata in zile a fiecarei etape. Deci observam ca proectul are 4 etape principale : culegerea informatilor, organizarea preliminara, determinarea serviciilor si cheltuielilor si etapa de implementare, fiecare din etape fiind alcatuite dintr-un anumit numar de subetape.

In tabelul nr 2 sunt prezentare materialele necesare pentru elabirarea proiectului dat, precum si structura echipei care va derula proiectul de realizare a traseului turistic.

Table 2

Pentru elaborarea traseului turistic avem nevoie de doua grupe de resurse : umane, care apartin grupului « echipa » si sunt de tip « work » si materiale, din grupa « echipament » si sunt de tip « material ». La fel ne sunt prezentate si salariile pe ora pentru fiecare angajat (Std. Rate), precum si costul pe unitate pentru fiecare din resursele materiale (Cost/Use).

Generalizarea informatiei prezentate in lucrarea Project, se face cu ajutorul functiei “Reports” din submeniul “Project”. Mai jos vom analiza unele din aceste rapoarte.

Pentru vizualizarea primului tip de raport, accesam Project/Reports/Overview/ Project Summery

Observații:

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN MOLDOVA

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Elaborarea Traseului Turistic - Pe Urmele lui Stefan cel Mare.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
743 cuvinte
Nr caractere:
4 539 caractere
Marime:
242.53KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Laborator
Domeniu:
Alte domenii
Predat:
la facultate
Materie:
Alte domenii
Sus!