Aplicație software pentru evidența clienților unei firme de distribuire a energiei electrice

Extras din documentație:

Pentru realizarea acestui proiect in primul rand am prezentat in mod general firma, apoi am dezbatut utilizarea sistemului informatic de evidenta a clientilor unei firme de distribuire a energiei electrice, din punct de vedere al unui utilizator de program. Pentru aceasta a fost necesara crearea unei baze de date, care sa tina evidenta persoanelor care au contracte de distribuire a energiei electrice cu societatea Electrica Buzau. Baza de date a fost proiectata folosind platforma de programare Microsoft Access 2003.

inainte de proiectarea propriu zisa a aplicatiei am realizat o prezentare generala a programului Access, am definit conceptul de baza de date, prezentand caracteristicile ei si modul de proiectare al acesteia.

in ultimul capitol am prezentat expunerea pas cu pas a proiectarii bazei de date, a crearii acesteia precum si a crearii tabelelor, stabilirea relatiilor intre tabele, crearea interogarilor, formularelor, rapoartelor si obiectelor de tip macro.

Pentru aplicatia mea am ales sa creez o societate fictiva S.C. Electrica Buzau S.A. ca fiind una dintre agentiile de furnizare a energiei electrice ale filialei Electrica Muntenia Nord.

Sediul filialei Electrica Furnizare Muntenia Nord este in Ploiesti, judetul Prahova. Filiala- are in componenta sase agentii judetene, numite Agentii de furnizare a energiei electrice, cu sediile in orasele resedinta de judet Braila, Buzau, Focsani, Galati, Ploiesti si Targoviste.

in prezent societatea isi desfasoara activitatea pe raza judetului Buzau asigurand servicii de distributie si furnizare a energiei electrice.

Ca societate nou infiintata Electrica Buzau si-a cautat un drum propriu definindu-si clar principalele obiective pe termen scurt si mediu, principalul fiind acela de a presta servicii de cea mai buna calitate, de inalt profesionalism si la preturi accesibile pentru toate categoriile de solicitanti.

Misiunea principala a agentiei este aceea de a realiza serviciul de distributie si furnizare a energiei electrice tuturor clientilor, la parametrii calitativi superiori, conform standardelor internationale care opereaza pe piata energiei.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Aplicatie software pentru evidenta clientilor unei firme de distribuire a energiei electrice.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Marime:
1.38MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Documentație
Domeniu:
Calculatoare
Tag-uri:
formulare, facturi, firma
Predat:
Facultatea de Stiinte Economice , Universitatea "Petrol - Gaze" din Ploiesti
Materie:
Calculatoare
Profesorului:
Conf. Dr. Dorel Duşmãnescu
Sus!