Schimbarea iminentă a dimensiunii

Previzualizare curs:

Extras din curs:

Pe masura ce ne apropiem de luna decembrie 2012, are loc o colosala convergenta a transformarilor ce vor constitui baza constructiei unei noi societati. Prin urmare, umanitatea va continua sa existe, dar intr-un alt mod decat pana acum. Structurile materiale si cele bazate pe idei materialiste se vor transforma din temelii, ceea ce va da posibilitatea oamenilor sa devina mult mai senzitivi si mai profunzi in perceptii si in judecata lucrurilor.

Traditia mayasa afirma ca actualmente noi traim in mijlocul celei mai importante ere a calendarelor si profetiilor mayase. Toate profetiile lumii si toate traditiile converg spre aceasta perioada dificila si extrem de complexa, pe care o traim in prezent. Idealul spiritual al vremurilor actuale este acela al actiunii divin integrate si armonioase.

Citirea si interpretarea calendarelor mayase de catre cercetatori a fost in mare parte eronata pana in prezent. Intelegerea sistemelor complicate ale timpului, a succesiunii erelor si a ciclurilor, precum si intuirea semnificatiilor lor reale este incompleta. Civilizatia Maya a structurat 17 calendare diferite (unele dintre ele expunand cu mare acuratete curgerea timpului pentru o perioada mai mare de zece milioane de ani) si tocmai de aceea cuprinderea lor este vasta, dificila si sofisticata.

In conformitate cu traditia mayasa autentica, pe data de 21 decembrie 2012 totul se va transforma si lumea va intra atunci intr-un nou ciclu major, al celui de al Cincilea Soare. Acel moment va semnifica inceputul unei ere al carui start va fi dat de intersectia meridianului solar cu planul ecuatorial al galaxiei ; axa Pamantului se va alinia atunci cu centrul galaxiei noastre.

Astfel, la rasaritul zilei de 21 decembrie 2012, pentru prima data in ultimii 26 000 de ani, Soarele va "lumina" intersectia dintre planul ecliptic al sistemului nostru solar si planul eclipticii intregii galaxii. In conformitate cu tradisia ezoterica mayasa, aceasta intersectie este considerata a fi sacra si totodata fundamentala pentru evolutia viitoare a umanitatii.

Alinierea axei Pamantului in acea zi cu centrul galaxiei va deschide un c ana l foarte important de energie ce va inunda atunci planeta, patrunzand pe la poli si raspandindu-se mai apoi radial pe intreaga ei suprafata.

Aceasta va conduce implicit la o purificare masiva a tuturor structurilor, atat de la suprafata Pamantului cat si din interiorul sau, prin cresterea substantiala a frecventei de vibratie. De fapt, acest proces care va deveni foarte intens a inceput deja de multe luni si se va accelera continuu in perioada urmatoare, pe masura ce ne apropiem tot mai mult de data solstitiului de iarna.

Pentru a realiza o transformare majora a fiintei noastre si a intregii planete (presupunand ca ea nu va fi distrusa intr-o masura prea mare pana atunci) este insa necesar sa transformam mai intai fortele si energiile enorme care se opun cresterii nivelului de vibratie al constiintei omenirii, care ii blocheaza progresul si evolutia spirituala.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Schimbarea Iminenta a Dimensiunii.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
19 pagini
Imagini extrase:
19 imagini
Nr cuvinte:
6 972 cuvinte
Nr caractere:
32 519 caractere
Marime:
584.87KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Curs
Domeniu:
Astronomie
Tag-uri:
schimbarea, mijlocul
Predat:
la facultate
Materie:
Astronomie
Sus!