Caracterizarea comercială a activității producătorului de materiale sanitare

Previzualizare atestat:

Extras din atestat:

Aceasta tema de proiect mi-a fost inspirata de avantul pe care domeniul obiectelor sanitare l-a cunoscut in viata de zi cu zi a oamenilor.

Oamenii au fost preocupati intotdeauna de asigurarea unor conditii optime pentru asigurarea bunastarii si confortului personal.

Astfel,in afara de trebuintele de baza cum sunt asigurarea hranei si imbracamintei ,individul are nevoie dincolo de nevoile spirituale, si de asigurarea unor standarde de confort in ceea ce priveste utilarea locului in care isi petrece ca adult mai mult de jumatate de viata: locuinta.

In aceste conditii,pe piata de profil au aparut produse si firme care vin in intampinarea acestor dorinte ,cu oferte care contin materiale de constructii, mobilier si alte obiecte necesare pentru amenajarea unei locuinte.

Domeniul materialelor sanitare s-a dezvoltat in acelasi timp cu celelalte component ale industriei materialelor care contribuie la atingerea nevoilor de confort locativ.

Am considerat oportun sa abordez aceasta tema si datorita penuriei de lucrari si articole care sa prezinte intr-un mod unitar activitatea de productie si comercializare a acestor articole atat pentru constructia si amenajarea locuintei personale,dar si pentru alte destinatii cum ar fi:birourile,halele industrial,cladiri administrative,etc.

Lucrarea de fata este structurata astfel:

CAPITOLUL I-INTRODUCERE IN DOMENIUL MATERIALELOR SANITARE SI

AL PRODUCATORULUI DE OBIECTE SANITARE

Contine o descriere pe scurt a istoricului , clasificarea materialelor sanitare,iar in partea a doua se axeaza pe prezentarea istoricului activitatii unui producator de materiale sanitareSI date generale privind organizarea,obiect de activitate,strategii generale,etc.

CAPITOLUL II-ORGANIZAREA UNITATII ECONOMICE

Cuprinde informatii privind managementul societatii, precum si resursele de care dispune societatea pentru atingerea obiectivelor stabilite

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Caracterizarea comerciala a activitatii producatorului de materiale sanitare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
24 pagini
Imagini extrase:
24 imagini
Nr cuvinte:
5 588 cuvinte
Nr caractere:
31 705 caractere
Marime:
43.34KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Economie
Tag-uri:
atestat, materiale sanitare
Predat:
la liceu
Profil:
Real
Specializare:
Matematică–informatică
Sus!