1648 de documente din Agronomie

Materie sau Domeniu

Agronomie1648 Limba si literatura romana3293 Istorie1783 Limba engleza1509 Geografie4183 Biologie2044 Informatica628 Fizica1529 Economie14483 Chimie467
Religie1395 Limba franceza421 Psihologie2961 Limba germana335 Alte materii294 Medicina2505 Matematica688 Filosofie753 Turism si alimentatie138 Mecanica1727 Contabilitate3624 Ecologie2000 Educatie muzicala102 Drept7191 Marketing5721 Astronomie149 Agricultura66 Arte64 Electric61 Industrie alimentara56 Socio-umane44 TIC (Tehnologia informatiei si Comunicarii)44 Limba spaniola42 Anatomie217 Limba italiana29 Automatica690 Invatamant vocational27 Economia intreprinderii23 Educatie antreprenoriala20 Desen19 Construcţii si lucrări publice18 Comert1040 Electronica si automatizari17 Managementul calitatii15 Educatie fizica si sport14 Stiinte Politice1970 Studiul calitatii produselor si serviciilor12 Educatie plastica11 Textile pielarie11 Tehnologii10 Discipline optionale8 Educatie tehnologica8 Discipline psihologice si pedagogice8 Limba latina7 Electromecanică7 Statistica621 Instrumente si tehnici de laborator5 Fabricarea produselor din lemn5 Elemente de tehnologie generala5 Consiliere si orientare5 Jurnalism4 Finante Banci4 Invatamant special4 Management6834 Electrotehnica aplicata3 Desen tehnic2 Chimie industriala2 Estetica si igiena corpului omenesc2 Studiul calitatii mediului2 Administratie2 Cultura civica2 Materiale de constructii2 Silvicultură1 Materii prime si materiale1 Finante3729 Calculatoare2721 Industria Alimentara2711 Turism2314 Sociologie1806 Banci1677 Comunicare1646 Constructii1597 Electronica1514 Pedagogie1438 Engleza1270 Alte domenii1218 Stiinta Administratiei1198 Electrotehnica1196 Chimie Generala1120 Istorie Universala918 Drept Civil848 Limbaje de Programare742 Transporturi709 Asigurari681 Psihopedagogie606 Energetica589 Drept Comercial583 Istoria Romanilor544 Romana530 Merceologie495 Mass Media445 Educatie Fizica420 Chimie Organica373 Farmacie351 Franceza332 Medicina Veterinara309 Stiintele Comunicarii289 Filologie285 Negociere264 Retele262 Sisteme de Operare232 Stiinta Materialelor224 Burse219 Organe de masini217 Tranzactii Internationale208 Arta206 Inteligenta Artificiala193 Chimie Anorganica189 Metalurgie si Siderurgie189 Grafica Computerizata152 Criminologie144 Birotica132 Inginerie Aerospatiala127 Antropologie113 Administratie Publica105 Optica101 Muzica86 Litere83 Instalatii76 Istoria Artelor75 Crestinism68 Limbi Straine61 Germana55 Logica54 Dinamica53 Stomatologie51 Spaniola44 Arte Plastice39 Rezistenta Materialelor30 Geodezie27 Probabilitati24 Arhitectura24 Pictura9 Geologie9 Audit7 Telecomunicatii7 Antreprenoriat5 Cibernetica3

Forma de invatamant

Documente / Agronomie

  • Imagine document Fabricarea grisinelor

    Fabricarea grisinelor

    Proiect / Agronomie / Liceu

    Industria panificatiei si produselor fainoase ocupa un loc insemnat in cadrul productiei bunurilor de consum, in primul rand datorita faptului ca painea constituie un aliment de baza, care se consuma zilnic. Produsele de panificatie si fainoase, alaturi de celelalte produse alimentare,... citeste tot proiectul

    42 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Agromarketing

    Agromarketing

    Curs / Agronomie / Facultate

    Indiferent de ce activitati desfasoara, orice agent economic trebuie sa aiba in vedere ca ceea ce ofera spre vanzare trebuie sa fie de buna calitate. Daca ofera spre vanzare un produs sau un serviciu care nu satisface consumatorul, atunci acesta se va vinde foarte greu, iar agentul... citeste tot cursul

    69 pagini doc
  • Imagine document Agricultura

    Agricultura

    Documentatie / Agronomie / Facultate

    Obiectivele primordiale ale Uniunii Europene ( UE ) sunt: - coordonarea relatiilor intre statele membre, pentru promovarea progresului economic si social; - afirmarea identitatii europene pe scena internationala, acordand ajutoare umanitare europene tarilor terte; - definirea... citeste tot documentatia

    15 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Laptele

    Laptele

    Referat / Agronomie / Facultate

    in laptele normal de vaca de amestec se gasesc 3,3% proteine, respectiv 2,7% cazeina, 0,4-0,5% albumina si 0,1-0,2% globulina. Proteinele din lapte sunt considerate de o valoare biologica superioara datorita continutului in aminoacizi esentiali nu numai in cantitati suficiente, dar si... citeste tot referatul

    22 pagini doc
  • Imagine document Apa de Vilcele

    Apa de Vilcele

    Documentatie / Agronomie / Facultate

    Sticla verde in care este imbuteliata apa are cateva depuneri rosietice - indiciu al bogatiei in fier si nu al lipsei de igiena, cum s-ar putea crede, iar bulele de bioxid de carbon nu "clocotesc" ca la apele de masa obisnuite - semn ca nu a fost adaugat gaz sintetic. Prima... citeste tot documentatia

    6 pagini doc
  • Imagine document Instalatie frig pentru pastrare peste

    Instalatie frig pentru pastrare peste

    Proiect / Agronomie / Facultate

    1.1.Utilizarea frigului artificial in prelucrarea produselor alimentare 1.1.1Refrigerarea produselor alimentare Refrigerarea consta in racirea produselor alimentare pana la temperaturi apropiate de punctul de congelare, adica o racire fara formare de gheata in produs. Pentru produsele... citeste tot proiectul

    53 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Ameliorarea animalelor si progresul genetic

    Ameliorarea animalelor si progresul genetic

    Documentatie / Agronomie / Facultate

    Cresterea productiei animaliere globale se realizeaza prin sporirea efectivelor si marirea productiei pe cap de animal. Marirea productiei globale prin cresterea efectivelor nu este totdeauna cea mai economica, intrucat presupune cheltuieli in plus pentru adapostirea, hranirea si... citeste tot documentatia

    19 pagini doc
  • Imagine document Ciresul

    Ciresul

    Proiect / Agronomie / Facultate

    Ciresul este originar din regiunea cuprinsa intre Marea Neagra si Marea Gaspica ,de unde s-a raspandit apoi in Europa si Asia. Ciresul este o specie pomicola importanta datorita fructelor sale, ciresele fiind cele mai timpurii fructe care apar incepand de la jumatatea lunii mai si se... citeste tot proiectul

    10 pagini doc Bibliografie
  • Imagine document Despre fructe si legume

    Despre fructe si legume

    Documentatie / Agronomie / Facultate

    Miezul pepenelui rosu este un cocteil de apa, aproape 95 la suta, si zaharuri naturale, cu un gust aromat si extrem de favorabil, codimentat cu o multitudine de substante miraculoase cum ar fi anumite enzime, acizi organici sau licopina (o substanta cu efect antioxidant si reglator... citeste tot documentatia

    39 pagini doc
  • Imagine document Tehnologia de prelucrare si pastrare a pastelor fainoase

    Tehnologia de prelucrare si pastrare a pastelor fainoase

    Proiect / Agronomie / Master

    Valoarea alimentara ridicata a produselor fainoase se bazeaza nu numai pe apotul lor energetic, conferit de continutul sporit in hidrati de carbon si grasimi, ci si pe valoarea tuturor componentilor, acestia reprezentand forme care se asimileaza usor de catre organismul uman. Puterea... citeste tot proiectul

    22 pagini docx Cuprins Bibliografie
Sus!